Bæredygtighed har stået i centrum hos Schwartz & von Halen siden vores grundlæggelse i 2013. Vi udvikler handsker i den højeste kvalitet af kvalitetslæder, der holder i mange år. I 2018 har vi desuden lanceret en vegansk produktlinje, som vi fortsat udvider.

Vi tror på og går ind for slow fashion:
"Slow fashion er kendetegnet ved tidløse tøjkollektioner af høj kvalitet, som holder længe."

Klimaforandringer

At passe godt på vores planet er en fælles opgave. Schwartz & von Halen spiller således også en rolle. Derfor er vi altid på jagt efter nye måder at blive mere bæredygtige på.

Vores forsendelser

Hver pakke, vi sender, medfører 1 kg CO2-udledning. Det svarer til, at du lader en lampe i dit hus stå tændt i halvandet døgn.

1 kg CO2 = 1 huslampe tændt i 1½ døgn.

Vores bidrag

Vi kompenserer for CO2-udledningen fra din ordre. For hver ordre betaler vi automatisk et bidrag til Pachama. Denne organisation beskytter eksisterende regnskove og planter nye. Vi holder automatisk regnskab med, hvor mange kvadratmeter regnskov vi beskytter, og hvor meget CO2 vi kompenserer for med vores bidrag. Din ordre bidrager direkte til Jari Pará Forest Conservation Project  i Amazonas. Dette projekt omfatter 500.000 hektar tropisk regnskov, hvor der lever mere end 2.400 dyre- og plantearter.

Kompenser dobbelt for CO2 med betaling via kreditkort!

Hvis du betaler via kreditkort eller en af nedenstående metoder, kompenserer vi dobbelt for din ordres CO2-udledning. Pengene går til Brazil Nut Concession Forest Conservation Project. Her beskyttes mere end 291 hektar tropisk regnskov i Peru, hvilket medfører 14,5 millioner ton mindre CO2-udledning.

Yderligere links