Den rigtige handskestørrelse er vigtige

Når du køber læder- og ruskindshandsker til damer eller herrer, er det vigtigt, at handskernes størrelse passer til din hånd. Læder- eller ruskindshandsker i den rigtige størrelse er ikke kun afgørende for handskernes form, men også for deres funktion. Hos Schwartz & von Halen bruger vi europæiske handskestørrelser. En læder- eller ruskindshandske, der er for lille, vil klemme om hånden, og en handske, der er for stor, vil ikke slutte ordentligt tæt om hånden og derfor holde mindre godt på varmen.

HVILKEN HANDSKESTØRRELSE HAR JEG?

Hos Schwartz & von Halen forsøger vi at hjælpe dig bedst muligt med at vælge et par smukke læder- eller ruskindshandsker i den rigtige størrelse. Den mest nøjagtige måde at finde frem til din størrelse på er at måle din håndomkreds med et målebånd. Har du ikke et målebånd, kan du også finde frem til håndomkredsen med en snor og derefter måle snoren med en lineal eller tommestok.

HAR DU INTET MÅLEBÅND, ELLER SKAL DU GIVE HANDSKERNE I GAVE?

Hvis handskerne skal gives som gave, er det naturligvis svært at finde frem til modtagerens håndomkreds. Men det har vi også en løsning på! Vi har nemlig opdaget, at folks handskestørrelse hænger nøje sammen med skostørrelsen! Find skostørrelsen i nedenstående tabel, og find frem til den matchende handskestørrelse.

FORKERT STØRRELSE? BYT HANDSKERNE GRATIS

Hvis den valgte størrelse alligevel viser sig at være for stor eller lille, kan du bytte handskerne til en anden størrelse uden beregning. Læs her, hvordan du gratis kan bytte handskerne til en anden størrelse.