Gratis ombytning & returnering
  60 dages fortrydelsesfrist

Det er meget nemt at bytte eller returnere handskerne:

1. Klik på ''ANMELD RETURNERING'' nedenfor, og vælg en af de fire årsager til returneringen (forkert størrelse, varen levede ikke op til forventningerne, varen er beskadiget, modtaget forkert vare).

Vigtigt: Hvis varen er defekt/beskadiget, så send først et billede af defekten til info@schwartz-vonhalen.dk, og oplys samtidig dit ordrenummer (vent med at returnere handskerne). Herefter kontakter vi dig.

2. Udfyld dine oplysninger, og udskriv både din returformular og returlabelen (denne bliver også sendt til dig pr. mail). Det er vigtigt, at du husker at vedlægge returformularen, da vi ellers ikke kan behandle din returnering!

3. Indlever derefter pakken hos en af DPD's 750 pakkeshops i landet. Klik her for at finde en pakkeshop i nærheden af dig.
 
Anmeld returnering
(Hvis dit produkt er beskadiget, skal du altid kontakte os først på info@schwartz-vonhalen.dk)

Vigtigt! Læs disse oplysninger grundigt:

Luksusgaveæske, lædergel & bomuldspose
Alle handsker (uanset om du vil bytte til en anden størrelse eller ønsker pengene retur) skal returneres i den originale gaveæske, inklusive lædergel og bomuldspose. Sørg for at lægge gaveæsken i en forsendelseskasse af god kvalitet, så den ikke bliver beskadiget under returneringen (det bedste er at bruge den kasse, du modtog den i). Er gaveæsken beskadiget, eller mangler lædergelen eller bomuldsposen, kan vi ikke behandle din returforsendelse.
 

Handsker i oprindelig stand

Alle handsker skal returneres i oprindelig, ubrugt og usammenfoldet stand. Handskerne må ikke have nogen former for pletter eller på nogen måde være foldet, krøllet, brugt eller beskadiget. Alle mærker og labels skal stadig sidde på handskerne. Desuden skal flyers og andet tilbehør returneres i original og pæn stand. Hvis disse krav ikke er opfyldt, kan vi ikke ombytte varen eller give dig pengene tilbage.

Returnering inden for 60 dage
 
Returnering skal ske senest 60 dage efter den oprindelige leveringsdato. Ordrer, som returneres efter mere end 60 dage, accepteres muligvis ikke.
Husk at vedlægge din returformular (som du modtager, når du anmelder din returnering), når du sender varen retur – ellers kan vores lager ikke behandle din returnering.