Invester i et par gode handsker
At købe et par smukke læder- eller ruskindshandsker er en god investering i et produkt, som holder i mange år med den rigtige pleje og vedligeholdelse. Handskerne fra Schwartz & von Halen er robuste, slidstærke og håndlavede handsker i høj kvalitet. Og med en smule vedligeholdelse og kærlighed kan de holde endnu længere. Det er bedre for dig og for din pengepung. Vi ønsker naturligvis, ligesom du selv, at du får glæde af dine handsker i mange år. Derfor har vi oplistet en række tips til, hvordan du vedligeholder og plejer dine læder- og ruskindshandsker bedst muligt.

Hold dine handsker rene med vores bomuldspose
Den nemmeste måde at holde dine læder- eller ruskindshandsker rene på er opbevare dem i den smukke bomuldspose efter brug i stedet for bare at stoppe dem i tasken eller frakkelommen. Den luksuriøse bomuldspose følger gratis med, når du bestiller et par læder- eller ruskindshandsker. Bomuldsposen sikrer desuden, at du altid holder dine læder- eller ruskindshandsker samlet, så du ikke risikerer at miste en af dem.
Vedligeholdelse og pleje med Schwartz & Von Halen lædergel
Den store fordel ved vores læder- og ruskindshandsker i forhold til f.eks. uldhandsker er, at alle læderhandsker fra Schwartz & von Halen er helt vind- og vandtætte. For at gøre dine læderhandsker endnu mere modstandsdygtige over for regn og kulde, anbefaler vi, at du imprægnerer dem med vores lædergel (denne er desværre ikke egnet til ruskindshandsker). Lædergelen følger gratis med alle handsker. 

Påfør gelen med en klud, og gnid den ind i læderet med cirkelbevægelser. Lad herefter læderhandskerne tørre godt. Når lædergelen er trængt godt ind i læderet, vil du mærke, at læderet igen føles smidigt, får sin oprindelige glans tilbage og er blevet endnu mere vandafvisende. Ved at imprægnere dine læderhandsker omhyggeligt sikrer du, at dine hænder forbliver dejlig varme og tørre i det kolde vejr.
Rengøring af læderhandsker
Læderhandsker fra Schwartz & von Halen bør du i princippet rengøre mindst muligt, ligesom alle andre læderhandsker. Hvis du gør det for ofte, kan det være skadeligt for læderet, og handskerne kan miste deres glans og vandafvisende egenskaber. Det skader naturligvis ikke at rengøre læderhandskerne en gang imellem. Kom aldrig læderhandskerne i vaskemaskinen, for det kan læderet absolut ikke tåle! Den bedste måde at rengøre dine læderhandsker på er at tørre dem af med en fugtig (ikke for våd) klud, mens du har handskerne på. Herved fjerner du det snavs, der med tiden har samlet sig på læderet. For at opretholde læderhandskernes gode kvalitet anbefaler vi, at du rengør handskerne manuelt 2 gange i løbet af vinteren.

Tørring af dine læderhandsker 
Når du har rengjort dine handsker manuelt, er det vigtigt, at de får lov til at tørre godt. Da læder ikke bør være vådt eller fugtigt for længe, anbefaler vi, at du tørrer læderhandskerne stående. Lad dem tørre ved stuetemperatur, og undgå at stille dem i sollys eller bruge kunstige varmekilder såsom en radiator eller tørretumbler. Det anbefales at tage handskerne på et par gange i løbet af tørreprocessen, især hvis dine læderhandsker er et par år gamle. Herved former du handskerne efter din hånd, så de bevarer deres oprindelige pasform.